Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3033

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2024 - 12.01.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.01.2024 - 15.03.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Aija Juvonen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
LEA2HA003

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät

Oppimateriaalit

Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus
Itsenäinen opiskelu
Strategiatyön tentti ja esitys
Kehittämistehtävä ja siihen liittyvä palautteenanto

Työelämäyhteydet

Vierailijaluennot alan yrityksistä. Opintojaksolla käydään lisäksi läpi alan yritysten strategiatyötä esimerkkien avulla ja toteutetaan kehittämistehtävä alan yritykselle.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentin ajankohta ja kehittämistehtävän palautuspäivä sovitaan yhdessä opintojakson alussa.

Kansainvälisyys

Opintojaksolla tutustutaan kansainvälisiin yritysesimerkkeihin.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Jos opintojakson osaaminen on hankittu esimerkiksi liikkeenjohdollisissa ja henkilöstöjohtamisen tehtävissä tai yrittäjänä, AHOT-suoritus sovitaan erikseen opettajan kanssa.

Oppimistehtävät

Henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävä(t) ja strategiaesitys

Arviointitavat

Tentti
Strategiaesitys
Kehittämistehtävä(t)

Go back to top of page