Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3022

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
14.06.2021 - 22.10.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
25.10.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Riikka Hynninen
Emilia Sarkia
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
LEA2HA003

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät

Oppimateriaalit

Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu 77 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella).

Työelämäyhteydet

Vierailuluennoisijat, yritysesimerkit sekä analyysi- ja kehittämistehtävä itse valitusta yrityksestä.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tenttien ajankohdat sovitaan kurssin alussa ja tarkat päivämäärät löytyvät Moodlesta

Kansainvälisyys

Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

W&S ja AHOT-näyttö

Oppimistehtävät

Tentti
Ryhmätehtävä
HR-tehtävä

Arviointitavat

Opintojakson kokonaisarvosana määräytyy seuraavista osa-alueista:
Strategiaesitys 20 % (max. 20 pistettä)
Strategiatyön tentti 30% (max. 30 pistettä)
Henkilöstöjohtamisen tentti 20 % (max 20 pistettä)
Henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävä 30 % (max. 30 pistettä)
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Go back to top of page