Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3021
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.06.2021 - 22.10.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.10.2021 - 17.12.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät
Oppimateriaalit
Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu 77 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella).
Työelämäyhteydet
Vierailuluennoisijat, yritysesimerkit sekä analyysi- ja kehittämistehtävä itse valitusta yrityksestä.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Sovitaan kurssin alkaessa ja tarkat ajankohdat löytyvät Moodlesta kurssin alkaessa
Kansainvälisyys
Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
W&S ja AHOT-näytöt
Oppimistehtävät
Tentti
Ryhmätehtävä- ja esitys
HR-tehtävä
Arviointitavat
Opintojakson kokonaisarvosana määräytyy seuraavista osa-alueista:
Strategiaesitys 20 % (max. 20 pistettä)
Strategiatyön tentti 30% (max. 30 pistettä)
Henkilöstöjohtamisen tentti 20 % (max 20 pistettä)
Henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävä 30 % (max. 30 pistettä)
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.