Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3019

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 25.03.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
28.03.2022 - 20.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Riikka Hynninen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
LEA2HA003

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät

Oppimateriaalit

Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2021. Henkilöstöjohtaminen: Keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu 77 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella)

Työelämäyhteydet

Vierailuluennoisijat, yritysesimerkit sekä analyysi- ja kehittämistehtävä palvelualan yrityksestä

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Sovitaan kurssin alussa ja löytyvät Moodlen kurssialustalta

Kansainvälisyys

Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

W&S ja AHOT-näytöt

Oppimistehtävät

Tentti
Strategiaesitys
HR-tehtävä
Tuntitehtävät

Arviointitavat

Tentti 40 %
Strategiaesitys 10 %
HR-tehtävä 40 %
Tuntitehtävät 10 %
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Go back to top of page