Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3019
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 03.01.2022 - 25.03.2022
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 28.03.2022 - 20.05.2022
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 40
 
- Koulutus
 - RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät
                    
Oppimateriaalit
Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta. 
Viitala, R. 2021. Henkilöstöjohtaminen: Keskeiset käsitteet, teoriat ja trendit. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
                    
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu 77 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella)
                    
Työelämäyhteydet
Vierailuluennoisijat, yritysesimerkit sekä analyysi- ja kehittämistehtävä palvelualan yrityksestä
                    
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Sovitaan kurssin alussa ja löytyvät Moodlen kurssialustalta
                    
Kansainvälisyys
Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.
                    
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
W&S ja AHOT-näytöt
                    
Oppimistehtävät
Tentti 
Strategiaesitys
HR-tehtävä
Tuntitehtävät
                    
Arviointitavat
Tentti 40 %
Strategiaesitys 10 %
HR-tehtävä 40 %
Tuntitehtävät 10 %
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.