Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3016
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.06.2021 - 20.08.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.08.2021 - 17.12.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Julkaistaan Moodlessa ennen opintojakson alkua.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät
Oppimateriaalit
Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2021. Henkilöstöjohtaminen: Keskeiset käsitteet, toeriat ja trendit. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus
Itsenäinen opiskelu
Strategiatyön tentti
Kehittämistehtävä ja siihen liittyvä palautteenanto
Työelämäyhteydet
Vierailijaluennot alan yrityksistä. Opintojaksolla käydään lisäksi läpi alan yritysten strategiatyötä esimerkkien avulla ja toteutetaan kehittämistehtävä alan yritykselle.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentin ajankohta ja kehittämistehtävän palautuspäivä sovitaan yhdessä opintojakson alussa.
Kansainvälisyys
Opintojaksolla tutustutaan kansainvälisiin yritysesimerkkeihin.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Jos opintojakson osaaminen on hankittu esimerkiksi liikkeenjohdollisissa ja henkilöstöjohtamisen tehtävissä tai yrittäjänä, AHOT-suoritus sovitaan erikseen opettajan kanssa.
Oppimistehtävät
Strategiatyön tentti
Henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävä
Arviointitavat
Tentti
Kehittämistehtävä