Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3013

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 26.03.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
29.03.2021 - 21.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 42
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Riikka Hynninen
Ryhmät
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
LEA2HA003

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

4. periodi, viikot 13 - 20, maanantaisin ja tiistaisin

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät

Oppimateriaalit

Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta. Uusi painos tulossa kirjastoon.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Verkkotapaamiset 40 h (sis. tentin ja ryhmä/paritöiden esitykset)
Ryhmä/parityöskentely 30 h
Itsenäinen opiskelu 65 h
Yhteensä 135 h,
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella).

Työelämäyhteydet

Vierailijaluennoisijat, yritysesimerkit sekä analyysi- ja kehittämistehtävä itse valitusta yrityksestä.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Verkkotentti: viikko 16, uusintatenttipäivinä ja erikseen sovittavina ajankohtina

Kansainvälisyys

Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Work&Study ja AHOT

Oppimistehtävät

Strategiaesitys ja HRM tehtävä

Arviointitavat

Tentti 40 %
Ryhmätehtävä 10 %
Kehittämistehtävä 50 %

Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).

Go back to top of page