Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3013
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 26.03.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 29.03.2021 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 42
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
4. periodi, viikot 13 - 20, maanantaisin ja tiistaisin
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät
Oppimateriaalit
Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta. Uusi painos tulossa kirjastoon.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Verkkotapaamiset 40 h (sis. tentin ja ryhmä/paritöiden esitykset)
Ryhmä/parityöskentely 30 h
Itsenäinen opiskelu 65 h
Yhteensä 135 h,
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella).
Työelämäyhteydet
Vierailijaluennoisijat, yritysesimerkit sekä analyysi- ja kehittämistehtävä itse valitusta yrityksestä.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Verkkotentti: viikko 16, uusintatenttipäivinä ja erikseen sovittavina ajankohtina
Kansainvälisyys
Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Work&Study ja AHOT
Oppimistehtävät
Strategiaesitys ja HRM tehtävä
Arviointitavat
Tentti 40 %
Ryhmätehtävä 10 %
Kehittämistehtävä 50 %
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).