Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2020 - 03.04.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 30.03.2020 - 22.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 42
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Pitkänen
- Opintojakso
- LEA2HA003
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät