Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HA003-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2020 - 03.04.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
30.03.2020 - 22.05.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 42
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Pitkänen
Opintojakso
LEA2HA003

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus/verkko-opetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävät

Go back to top of page