Juridiikka hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5op)
Toteutuksen tunnus: LAW2HA001-3022
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 04.01.2021 - 26.03.2021
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 29.03.2021 - 21.05.2021
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 40
 
- Koulutus
 - RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Janne Jokinen
 
- Ryhmät
 - 
                        RR20SERR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
 - 
                        ONLINEVerkkototeutus
 
- Opintojakso
 - LAW2HA001
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät sekä tentti päivä- tai monimuotototeutuksena 
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.