Juridiikka hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5op)
Toteutuksen tunnus: LAW2HA001-3022
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 26.03.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 29.03.2021 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Janne Jokinen
- Ryhmät
-
RR20SERR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
-
ONLINEVerkkototeutus
- Opintojakso
- LAW2HA001
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät sekä tentti päivä- tai monimuotototeutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.