Hygieniaosaaminen (0op)
Toteutuksen tunnus: HYG1RH001-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 25.05.2021
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 09.08.2021 - 20.05.2022
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 0 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 150
 
- Koulutus
 - HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Mirjami Willman
 - Birgitta Nelimarkka
 - Johanna Rajakangas-Tolsa
 - Saija Laitinen
 - Eeva Pajakkala
 
- Ryhmät
 - 
                        RHM31RHM31 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
 - 
                        RH21SBRH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
 - 
                        RH21SDRH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
 - 
                        RH21SARH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
 - 
                        VIRTUALVirtuaalitoteutus
 - 
                        RR21SERR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
 
- Opintojakso
 - HYG1RH001
 
Arviointiasteikko
H-5