Hygieniaosaaminen (0 op)
Toteutuksen tunnus: HYG1RH001-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 10.08.2020 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 0 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 150
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Birgitta Nelimarkka
- Johanna Rajakangas-Tolsa
- Saija Laitinen
- Eeva Pajakkala
- Ryhmät
-
RHM30RHM30 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
-
RH20SARH20SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
RH20SBRH20SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
RH20SDRH20SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
RR20SERR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
- Opintojakso
- HYG1RH001
Arviointiasteikko
H-5