Majoitus- ja ravintola-alan ammattitaidon kehittäminen (9op)

Toteutuksen tunnus: HOT2RH008-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 26.03.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
29.03.2021 - 21.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Sami Rekola
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Ryhmät
RH20SB
RH20SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
HOT2RH008

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Moodlessa olevan aikataulun mukaisesti

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva materiaali

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Verkko-opetus ja ryhmätyöskentely Zoomissa.
Itsenäistä opiskelua.

Työelämäyhteydet

Vierasluennoitsijoita
Esimerkkejä ja vertailuanalyysiä

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Kansainvälisyys

Materiaalin kautta

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Work&study
AHOT

Oppimistehtävät

Vko 1.
Tehtävä 1. Tilastotehtävä. Yksilötehtävä. Opettaja Nina Niemi. 15 pistettä. DL 11.4

Vko 2.
Tehtävä 2. Ruokatuotesuunnittelu. Yksilö- tai ryhmätehtävä (max 4 hlö) Opettaja: Sami Rekola. 20 pistettä. DL 22.4.


Vko 3.
Tehtävä 3. Ravintolakonseptit ja tunnusluvut. Yksilötehtävä. Opettaja: Terhi Oksanen-Alen. 15 pistettä. DL 25.4.

Vko 4.
Tehtävä 4. Majoituksen tunnusluvut. Yksilötehtävä. Opettaja Nina Niemi. 10 pistettä. DL 2.5.

Vko 5.
Tehtävä 5. Asiakasymmärrys. Yksilötehtävä: Opettaja: Terhi Oksanen-Alen. 10 pistettä. DL 9.5.

Vko 6.
Tehtävä 6. Alan historia ja gastronomia. Yksilö- tai paritehtävä. Opettaja: Sami Rekola. 10 pistettä. DL 16.5.

Vko 7.
Tehtävä 7. Tarjouksen laatiminen. Opettaja: Nina Niemi. 20 pistettä. DL 23.5.

Tehtävien arvioinnissa kiinnitetään huomiota sisällön kattavuuteen, käsitteiden käyttöön, tukimateriaalien hyödyntämiseen, opiskelijan omiin ajatuksiin ja ehdotuksiin sekä hyvään suomen kielen käyttöön.

Arviointitavat

40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5.

Siirry alkuun