Hotelli- ja ravintolayksikkö muuttuvassa toimintaympäristössä (9op)

Toteutuksen tunnus: HOT2RH004-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.08.2021 - 27.08.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
11.08.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
10 - 18
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Hanna Moisio
Ryhmät
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOT2RH004

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lukujärjestyksen mukaan.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Oppimateriaalit

e-kirja; Hiltunen, Elina. 2017. Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa: trendit ja ilmiöt.
Business Model Canvas.
Muu kurssimateriaali Moodlessa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähi- ja etäopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena.

Työelämäyhteydet

Kurssin materiaali, oppimis- ja kehittämistehtävät liittyvät tiiviisti elinkeinoon ja työelämään.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Laskentatoimen tentti 12.12. mennessä

Kansainvälisyys

Esimerkkejä kansainvälisistä majoitus- ja ravintolayrityksistä. Mahdolliset yritysvierailijat ja vierailevat opettajat.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Luku- ja oppimistehtäviä.

Oppimistehtävät

1) Kirjareferaatti.
2) Kehittämistehtävä, josta syntyy sähköinen portfolio ja esitys. Kehittämistyövälineenä ja menetelmänä käytetään vähintään Business Model Canvasia.

Arviointitavat

Kurssitehtävä 1 - 25 pistettä
Kurssitehtävä 2 - 50 pistettä
Tentti - 25 pistettä
40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5

Siirry alkuun