Hotelli- ja ravintolayksikkö muuttuvassa toimintaympäristössä (9 op)
Toteutuksen tunnus: HOT2RH004-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 30.08.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 26.08.2019 - 13.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Terhi Oksanen-Alén
- Nina Niemi
- Hanna Moisio
- Ryhmät
-
RHM27RHM27 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, aikuiset
- Opintojakso
- HOT2RH004
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lukujärjestyksen mukaan.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Oppimateriaalit
e-kirja; Hiltunen, Elina. 2017. Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa: trendit ja ilmiöt.
Business Model Canvas.
Muu kurssimateriaali Moodlessa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena.
Työelämäyhteydet
Kurssin materiaali, oppimis- ja kehittämistehtävät liittyvät tiiviisti elinkeinoon ja työelämään.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Kurssilla ei ole tenttiä.
Kansainvälisyys
Esimerkkejä kansainvälisistä majoitus- ja ravintolayrityksistä. Mahdolliset yritysvierailijat ja vierailevat opettajat.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Luku- ja oppimistehtäviä.
Oppimistehtävät
Trendianalyysi ja kirjareferaatti.
Ryhmätyönä kehittämistehtävä. Kehittämistyövälineenä ja menetelmänä käytetään vähintään Business Model Canvasia.