Hotelli- ja ravintolayksikkö muuttuvassa toimintaympäristössä (9 op)

Toteutuksen tunnus: HOT2RH004-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 30.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.08.2019 - 13.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
TKI-osuus
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Hanna Moisio
Ryhmät
RHM27
RHM27 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, aikuiset
Opintojakso
HOT2RH004

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lukujärjestyksen mukaan.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Oppimateriaalit

e-kirja; Hiltunen, Elina. 2017. Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa: trendit ja ilmiöt.
Business Model Canvas.
Muu kurssimateriaali Moodlessa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena.

Työelämäyhteydet

Kurssin materiaali, oppimis- ja kehittämistehtävät liittyvät tiiviisti elinkeinoon ja työelämään.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Kurssilla ei ole tenttiä.

Kansainvälisyys

Esimerkkejä kansainvälisistä majoitus- ja ravintolayrityksistä. Mahdolliset yritysvierailijat ja vierailevat opettajat.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Luku- ja oppimistehtäviä.

Oppimistehtävät

Trendianalyysi ja kirjareferaatti.
Ryhmätyönä kehittämistehtävä. Kehittämistyövälineenä ja menetelmänä käytetään vähintään Business Model Canvasia.

Siirry alkuun