Hotelli- ja ravintolayksikkö muuttuvassa toimintaympäristössä (9op)
Toteutuksen tunnus: HOT2RH004-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 01.08.2018 - 24.08.2018
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 29.08.2018 - 04.12.2018
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 9 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 30
 
- Koulutus
 - HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Terhi Oksanen-Alén
 - Nina Niemi
 - Hanna Moisio
 
- Ryhmät
 - 
                        RHM26RHM26 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, aikuiset
 
- Opintojakso
 - HOT2RH004
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)