Hotelli- ja ravintola-projekti 3 (6 op)

Toteutuksen tunnus: HOT1RH004-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.06.2023 - 18.08.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.08.2023 - 15.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
6 op
TKI-osuus
1 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Hanna Moisio
Ryhmät
BLENDED
Monimuotototeutus
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOT1RH004

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lukujärjestyksen ja Moodlen mukaan.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).

Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.

Oppimateriaalit

Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).

Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2023 projekti totetutetaan osana Haaga-Helian AlgoAmmatti hanketta koskien virtuaaliravintoloita.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti. Syksyllä 2023 projekti totetutetaan osana Haaga-Helian AlgoAmmatti hanketta koskien virtuaaliravintoloita.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä.

Kansainvälisyys

Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

a. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
b. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
c) AHOT: Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.

Oppimistehtävät

1) Lyhyt raportti, jossa on ohjeistus virtuaaliravintoloille sekä yhteenvetona napakka ’huoneen taulu’ tai vastaava + kustannus-hyötyanalyysi valitulle kontekstille. Raportin liitteeksi laitetaan kannattavuuslaskelmat, joita avataan myös kirjallisesti.

2) Viimeisellä kerralla paneelikeskustelu aiheesta, jossa ryhmät esittelevät ’huoneen taulunsa’.

3) Projektityökalu ja projektiraportti (erillinen dokumentti, jonka pohja löytyy Moodlesta).

4 )Ryhmän blogi

Arviointitavat

Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5

40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5

Go back to top of page