Hotelli- ja ravintola-projekti 2 (3 op)

Toteutuksen tunnus: HOT1RH003-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 15.01.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
11.01.2021 - 21.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Ryhmät
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
HOT1RH003

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lukujärjestyksen mukaan.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
tai
AHOT
tai
Work&Study

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus, online-opetus, ryhmätyöskentely ja itsenäinen opiskelu.

Työelämäyhteydet

Projektin mahdollinen toimeksianto.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä.

Kansainvälisyys

Kirjallisuus, artikkelit ja benchmarking.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

AHOT tai Work&Study

Oppimistehtävät

Projektitehtävä 100/100 pistettä.
Tarkempi ohje Moodlessa.

Arviointitavat

Projektitehtävä 100/100 pistettä.

Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Arvosana 1 Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn

Arvosana 3 Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia

Arvosana 5 Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit

Go back to top of page