Ruokamatkailuelämysten tuotteistaminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS033AS2A-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 13.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Sini Garam
- Opri Laamanen
- Ryhmät
-
RRB5HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
RRB3HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
RR4HA1Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- HOS033AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Blended -toteutus (lähiopetusta ja online).
Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.
Intro
Tällä opintojaksolla opit tuotteistamaan ruokamatkailua palvelumuotoilun keinoin! Opintojakso tehdään projektina todelliseen tarpeeseen ideasta myytävään tuotteeseen asti. Olet mukana suunnittelemassa myös myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja. Opintojakso sopii sinulle, jos olet innostunut kehittämisestä ja tunnet jonkin verran joko ruokaa, matkailua tai elämystaloutta.
Oppimateriaalit
Havas, K. & Adamsson, K. 2020. Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028. Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen, Toimenpiteet 2020-2023. Luettavissa: https://www.hungryforfinland.fi/files/2022/03/Ruokamatkailustrategia-2020-2028-1.pdf. Luettu 9.6.2022. Kylli, R. 2021. Suomen ruokahistoria, suolalihasta sushiin. Gaudeamus. Helsinki. Maa- ja metsätalousministeriö & Business Finland 2022. Finland Toolbox. The Smart Taste of Nature. Luettavissa: https://toolbox.finland.fi/life-society/the-smart-taste-of-nature/. Luettu 6.9.2022. Visit Finland & Haaga-Helia amk 2020. Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020. Luettavissa: https://www.hungryforfinland.fi/files/2021/09/ruokamatkailun-tuotesuositukset-2020.pdf. Luettu 9.6.2022. Visit Finland 2021. Kestävän ruokamatkailun opas. Luettavissa: https://www.businessfinland.fi/491559/globalassets/finnish-customers/02-build-your-network/visit-finland/julkaisut/kestavan-ruokamatkailun-opas-2021.pdf. Luettu 9.6.2022. Muu opettajien osoittama materiaali.