Ruokamatkailuelämysten tuotteistaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS033AS2A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Sini Garam
Opri Laamanen
Ryhmät
RRB5HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
RRB3HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
RR4HA1
Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS033AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Blended -toteutus (lähiopetusta ja online).

Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.

Intro

Tällä opintojaksolla opit tuotteistamaan ruokamatkailua palvelumuotoilun keinoin! Opintojakso tehdään projektina todelliseen tarpeeseen ideasta myytävään tuotteeseen asti. Olet mukana suunnittelemassa myös myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja. Opintojakso sopii sinulle, jos olet innostunut kehittämisestä ja tunnet jonkin verran joko ruokaa, matkailua tai elämystaloutta.

Oppimateriaalit

Havas, K. & Adamsson, K. 2020. Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028. Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen, Toimenpiteet 2020-2023. Luettavissa: https://www.hungryforfinland.fi/files/2022/03/Ruokamatkailustrategia-2020-2028-1.pdf. Luettu 9.6.2022. Kylli, R. 2021. Suomen ruokahistoria, suolalihasta sushiin. Gaudeamus. Helsinki. Maa- ja metsätalousministeriö & Business Finland 2022. Finland Toolbox. The Smart Taste of Nature. Luettavissa: https://toolbox.finland.fi/life-society/the-smart-taste-of-nature/. Luettu 6.9.2022. Visit Finland & Haaga-Helia amk 2020. Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020. Luettavissa: https://www.hungryforfinland.fi/files/2021/09/ruokamatkailun-tuotesuositukset-2020.pdf. Luettu 9.6.2022. Visit Finland 2021. Kestävän ruokamatkailun opas. Luettavissa: https://www.businessfinland.fi/491559/globalassets/finnish-customers/02-build-your-network/visit-finland/julkaisut/kestavan-ruokamatkailun-opas-2021.pdf. Luettu 9.6.2022. Muu opettajien osoittama materiaali.

Siirry alkuun