Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS025AS2A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.06.2024 - 16.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2024 - 13.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Jouko Mykkänen
Ryhmät
REB3PC1
Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Porvoo
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
REB3HA2
Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
REB3HA1
Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
REB4PC1
Restonomi, monimuoto, 4. lukukausi, Porvoo
Opintojakso
HOS025AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Kontaktiopetus sisältää harjoituksia, ryhmätöitä sekä aistinvaraista arviointia. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tiedätkö, mitä tarkoittaa IPA, Islay, Calvados tai Sex on the beach? Kaikki nämä ovat merkittäviä juomatyyppejä omissa kategorioissaan. Tällä kurssilla pääset perehtymään niihin ja moniin muihin oluen, siiderin, väkevien ja alkoholittomien juomien eri tyyppeihin. Sinulle selviää, miten ne on valmistettu, minkälaisia tyylejä ne muodostavat ja miten niitä myydään ravintolassa. Niiden makumaailma avautuu sinulle systemaattisten maisteluiden kautta. Lisäymmärrystä tuovat vierailut panimoihin, tislaamoon ja baareihin.

Siirry alkuun