Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS025AS2A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.06.2024 - 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2024 - 13.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Jouko Mykkänen
- Ryhmät
-
REB3PC1Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Porvoo
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
REB3HA2Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
-
REB3HA1Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
REB4PC1Restonomi, monimuoto, 4. lukukausi, Porvoo
- Opintojakso
- HOS025AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Kontaktiopetus sisältää harjoituksia, ryhmätöitä sekä aistinvaraista arviointia. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Tiedätkö, mitä tarkoittaa IPA, Islay, Calvados tai Sex on the beach? Kaikki nämä ovat merkittäviä juomatyyppejä omissa kategorioissaan. Tällä kurssilla pääset perehtymään niihin ja moniin muihin oluen, siiderin, väkevien ja alkoholittomien juomien eri tyyppeihin. Sinulle selviää, miten ne on valmistettu, minkälaisia tyylejä ne muodostavat ja miten niitä myydään ravintolassa. Niiden makumaailma avautuu sinulle systemaattisten maisteluiden kautta. Lisäymmärrystä tuovat vierailut panimoihin, tislaamoon ja baareihin.