Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS025AS2A-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2024 - 22.03.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.03.2024 - 17.05.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Jouko Mykkänen
- Hanna Rinne
- Ryhmät
-
RE4HA1Restonomi, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOS025AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lukujärjestyksen mukaiset lähitunnit
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Kontaktiopetus sisältää harjoituksia, ryhmätöitä sekä aistinvaraista arviointia. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Tiedätkö, mitä tarkoittaa IPA, Islay, Calvados tai Sex on the beach? Kaikki nämä ovat merkittäviä juomatyyppejä omissa kategorioissaan. Tällä kurssilla pääset perehtymään niihin ja moniin muihin oluen, siiderin, väkevien ja alkoholittomien juomien eri tyyppeihin. Sinulle selviää, miten ne on valmistettu, minkälaisia tyylejä ne muodostavat ja miten niitä myydään ravintolassa. Niiden makumaailma avautuu sinulle systemaattisten maisteluiden kautta. Lisäymmärrystä tuovat vierailut panimoihin, tislaamoon ja baareihin.
Oppimateriaalit
Oppimisalustan aineistot, muu ainesto ilmoitetaan myöhemmin
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tiedätkö, mitä tarkoittaa IPA, Islay, Calvados tai Sex on the beach? Kaikki nämä ovat merkittäviä juomatyyppejä omissa kategorioissaan. Tällä kurssilla pääset perehtymään niihin ja moniin muihin oluen, siiderin, väkevien ja alkoholittomien juomien eri tyyppeihin. Sinulle selviää, miten ne on valmistettu, minkälaisia tyylejä ne muodostavat ja miten niitä myydään ravintolassa. Niiden makumaailma avautuu sinulle systemaattisten maisteluiden kautta. Lisäymmärrystä tuovat vierailut panimoihin, tislaamoon ja baareihin.
Lähiopetus kontaktikerroilla, jotka sisältävät harjoituksia, ryhmätöitä ja aistinvaraista arviointia.
OPINTOVIERAILUT:
Suuri panimo
Pienpanimo
Olutravintola x 2
Tislaamo
Baarimestariluento
Cocktailbaari x 2
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ilmoitetaan kurssin alussa
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Näyttö. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Oppimistehtävät
Ilmoitetaan kurssin alussa
Arviointitavat
Ilmoitetaan kurssin alussa