Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS024AS2A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2024 - 22.03.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
25.03.2024 - 17.05.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Opri Laamanen
Päivi Forsblom
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS024AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Blended -toteutus (lähiopetusta ja online).

Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.

Intro

Tällä opintojaksolla opit tuotteistamaan ruokamatkailua palvelumuotoilun keinoin! Opintojakso tehdään projektina todelliseen tarpeeseen ideasta myytävään tuotteeseen asti. Olet mukana suunnittelemassa myös myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja. Opintojakso sopii sinulle, jos olet innostunut kehittämisestä ja tunnet jonkin verran joko ruokaa, matkailua tai elämystaloutta.

Go back to top of page