Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS024AS2A-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2024 - 22.03.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.03.2024 - 17.05.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Opri Laamanen
- Päivi Forsblom
- Ryhmät
-
RE4HA3Restonomi, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOS024AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Blended -toteutus (lähiopetusta ja online).
Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.
Intro
Tällä opintojaksolla opit tuotteistamaan ruokamatkailua palvelumuotoilun keinoin! Opintojakso tehdään projektina todelliseen tarpeeseen ideasta myytävään tuotteeseen asti. Olet mukana suunnittelemassa myös myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja. Opintojakso sopii sinulle, jos olet innostunut kehittämisestä ja tunnet jonkin verran joko ruokaa, matkailua tai elämystaloutta.