Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS023AS2A-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 13.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Liisa Wallenius
- Opri Laamanen
- Ryhmät
-
RRB5HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
RRB3HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
RR4HA1Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- HOS023AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Blended -toteutus (lähiopetusta ja online). Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.
Intro
- Ruokaturvallisuus ja erilaiset ruokavaliot
- Ruonvalmistuksen ja tilaisuuksien järjestäminen eri toimintaympäristöissä
- Elämysteorioiden soveltaminen ruokamatkailussa
- Vastuullisuus ja tuoteturvallisuus ruoka- ja juomaelämyksissä
- Olemassa oleviin verkostoihin ja sidosryhmiin tutustuminen