Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS022AS2A-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2025 - 21.03.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.03.2025 - 16.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Kristiina Adamsson
Tiina Yrjölä
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS022AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Blended -toteutus (lähiopetusta ja online). Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.

Intro

Opit tuntemaan, että ruoka on kulttuuria! Osaat hyödyntää pohjoismaista ja suomalaista ruokaa erilaisissa konteksteissa. Tunnet luonnon, villiruoan ja innovatiivisen kehityksen osana ruokamatkailuamme, suomalainen luonto on sen perusta. Opintojakso sopii sinulle, jos haluat kehittää osaamistasi monivivahteisen suomalaisen ruokakulttuurin parissa.

Go back to top of page