Liiketoiminta -projekti, suunnitelma (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS014AS2A-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.06.2025 - 15.08.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 12.12.2025
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Jari Karjalainen
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
RRB6HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
WORKSTUDYWork&Study -toteutus
- Opintojakso
- HOS014AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Opetus lukujärjestyksen mukaisesti
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Liiketoiminta-projekti on laaja-alainen kokonaisuus, jossa pääset hyödyntämään restonomiopintojen varrella hankittua osaamista monipuolisesti ja käytännönläheisesti
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opiskelu perustuu work & study -ohjausmalliin ja harjoitustehtävien tekoon
Työelämäyhteydet
Case-esimerkkejä hospitality-alalta
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Kansainvälisyys
Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Oppimistehtävät
Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi
Projektiin liittyvät harjoitukset
Arviointitavat
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty opintojakson tiedoissa (OPS) asteikolla 1 - 3 - 5.
Osaaminen näytetään tehtävillä ja etätehtävillä, jotka tulee palauttaa annettuun määräpäivään mennessä.