Liiketoiminta -projekti, suunnitelma (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS014AS2A-3002

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS014AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opetus torstaisin ja perjantaisin klo 11.00-13.45

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Liiketoiminta-projekti on laaja-alainen kokonaisuus, jossa pääset hyödyntämään restonomiopintojen varrella hankittua osaamista monipuolisesti ja käytännönläheisesti

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelu perustuu ohjattuun lähiopetukseen ja harjoitustehtävien tekoon

Työelämäyhteydet

Case-esimerkkejä hospitality-alalta

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Kansainvälisyys

Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua

Oppimistehtävät

Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi
Oppitunneilla tehtävät harjoitukset

Go back to top of page