Liiketoiminta -projekti, suunnitelma (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS014AS2A-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 13.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Opetus torstaisin ja perjantaisin klo 11.00-13.45
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Liiketoiminta-projekti on laaja-alainen kokonaisuus, jossa pääset hyödyntämään restonomiopintojen varrella hankittua osaamista monipuolisesti ja käytännönläheisesti
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opiskelu perustuu ohjattuun lähiopetukseen ja harjoitustehtävien tekoon
Työelämäyhteydet
Case-esimerkkejä hospitality-alalta
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Kansainvälisyys
Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua
Oppimistehtävät
Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi
Oppitunneilla tehtävät harjoitukset