Ruoka ja ravitsemus (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS011AS2A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2025 - 10.01.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
13.01.2025 - 16.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Tiina Yrjölä
Saija Laitinen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS011AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

03.02.2025 14.00 - 16.45 HA/G306

03.03.2025 14.00 - 16.45 HA/G306

24.03.2025 14.00 - 16.45 HA/G306

14.04.2025 14.00 - 16.45 HA/G306

12.05.2025 14.00 - 16.45 HA/G306

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Ruoka ja ravitsemus -opintojaksolla käsitellään ravitsemusta kattavasti monesta näkökulmasta! Opintojakson myötä pääset perehtymään ruoankäyttöön ja ravitsemukseen yksilötasosta kansalliselle tasolle.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti 14.4.
Uusintatentti 12.5.

Oppimistehtävät

Kurssitehtävät:

Ravitsemusaiheiset esitykset, paritehtävä 10 p.

Ruokalistasuunnittelu, yksilötehtävä 20 p.

Ruokavalion arviointi, yksilötehtävä 20 p.

Ravitsemustiedon tentti, yksilötehtävä 30 p.

Ruoka ja media -tehtävä, paritehtävää 10 p.

Arvioitavat tuntitehtävät:

Hampurilaistehtävä, yksilötehtävä 5 p.

Menun muokkaaminen erityisruokavalioon soveltuvaksi, yksilötehtävä 5 p.

Lisätehtävät

Ravitsemuspassi, yksilötehtävä +5 p.

Go back to top of page