Ruoka ja ravitsemus (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS011AS2A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2025 - 10.01.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 13.01.2025 - 16.05.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Tiina Yrjölä
- Saija Laitinen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- HOS011AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
03.02.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
03.03.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
24.03.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
14.04.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
12.05.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Ruoka ja ravitsemus -opintojaksolla käsitellään ravitsemusta kattavasti monesta näkökulmasta! Opintojakson myötä pääset perehtymään ruoankäyttöön ja ravitsemukseen yksilötasosta kansalliselle tasolle.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentti 14.4.
Uusintatentti 12.5.
Oppimistehtävät
Kurssitehtävät:
Ravitsemusaiheiset esitykset, paritehtävä 10 p.
Ruokalistasuunnittelu, yksilötehtävä 20 p.
Ruokavalion arviointi, yksilötehtävä 20 p.
Ravitsemustiedon tentti, yksilötehtävä 30 p.
Ruoka ja media -tehtävä, paritehtävää 10 p.
Arvioitavat tuntitehtävät:
Hampurilaistehtävä, yksilötehtävä 5 p.
Menun muokkaaminen erityisruokavalioon soveltuvaksi, yksilötehtävä 5 p.
Lisätehtävät
Ravitsemuspassi, yksilötehtävä +5 p.