Tuotekehityksen ja aistinvaraisen arvioinnin menetelmät (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS010AS3A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Ville Parkkinen
Saija Laitinen
Ryhmät
RR4HA1
Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS010AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tuotekehityksen ja aistinvaraisen arvioinnin opintojaksolla tutustut tuotekehityksen yleiseen teoriaan ja aistinvaraisen arvioinnin tutkimusmenetelmiin. Erilaisia ideointimenetemiä hyödyntämällä toteutat tuotteen tai tuoteryhmän käytännön tuotekehityksen, lopputulosta aistinvaraisesti arvioiden.

Siirry alkuun