Raaka-aineesta tuotteeksi (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS009AS2A-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.06.2025 - 17.10.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
- 20.10.2025 - 12.12.2025
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Saija Laitinen
- Ryhmät
-
DEMONäyttö
-
RRB2HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
- Opintojakso
- HOS009AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Näyttö 8.12. klo 11.00-13.45
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Tällä opintojaksolla syvennyt raaka-aineiden saloihin ja ruoanvalmistuksen ilmiöihin. Pääset myös suunnittelemaan raaka-aineiden matkaa myyntikelpoiseksi tuotteeksi. Kurssilla perehdytään aiheeseen teoreettisesti sekä käytännössä, yhdessä ryhmäläisten kanssa opetuskeittiössä.
Oppimateriaalit
Parkkinen, K. & Rautavirta, K. 2020. Utelias kokki. Elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle. Restamark. Helsinki.
Muut opettajien jakamat ja osoittamat materiaalit
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opintojakso suoritetaan näytöllä. Tarkemmat tiedot opintojakson suorittamisesta Moodlesta.
Työelämäyhteydet
Tiedon, havaintojen ja osaamisen hyödyntäminen työelämässä sekä hankitun osaamisen soveltaminen ja kytkeminen teoriaan.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentti näyttöpäivänä 8.12.
Oppimistehtävät
Ennakkotehtävä 30 p.
Posteri 10 p.
Tentti 50 p.
Oman oppimisen arviointi 10 p.
Arviointitavat
Suomeksi
Kaikki opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Ennakkotehtävä 30 p.
Posteri 10 p.
Tentti 50 p.
Oman oppimisen arviointi 10 p.
Koko opintojakson arviointi:
40–59 pistettä: arvosana 1
60–69 pistettä: arvosana 2
70–79 pistettä: arvosana 3
80–89 pistettä: arvosana 4
90–100 pistettä: arvosana 5