Raaka-aineesta tuotteeksi (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS009AS2A-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.06.2025 - 17.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
20.10.2025 - 12.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Saija Laitinen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
RRB2HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
Opintojakso
HOS009AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Näyttö 8.12. klo 11.00-13.45

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla syvennyt raaka-aineiden saloihin ja ruoanvalmistuksen ilmiöihin. Pääset myös suunnittelemaan raaka-aineiden matkaa myyntikelpoiseksi tuotteeksi. Kurssilla perehdytään aiheeseen teoreettisesti sekä käytännössä, yhdessä ryhmäläisten kanssa opetuskeittiössä.

Oppimateriaalit

Parkkinen, K. & Rautavirta, K. 2020. Utelias kokki. Elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle. Restamark. Helsinki.


Muut opettajien jakamat ja osoittamat materiaalit

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opintojakso suoritetaan näytöllä. Tarkemmat tiedot opintojakson suorittamisesta Moodlesta.

Työelämäyhteydet

Tiedon, havaintojen ja osaamisen hyödyntäminen työelämässä sekä hankitun osaamisen soveltaminen ja kytkeminen teoriaan.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti näyttöpäivänä 8.12.

Oppimistehtävät

Ennakkotehtävä 30 p.

Posteri 10 p.

Tentti 50 p.

Oman oppimisen arviointi 10 p.

Arviointitavat

Suomeksi
Kaikki opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.

Ennakkotehtävä 30 p.

Posteri 10 p.

Tentti 50 p.

Oman oppimisen arviointi 10 p.


Koko opintojakson arviointi:

40–59 pistettä: arvosana 1

60–69 pistettä: arvosana 2

70–79 pistettä: arvosana 3

80–89 pistettä: arvosana 4

90–100 pistettä: arvosana 5

Go back to top of page