Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS008AS3A-3009
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2024 - 30.07.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Intro
Tämän opintojakson suorittanut osaa analysoida majoitus- ja ravintola-alan toimintaympäristöä, hyödyntää alan dataa ja tutkimustietoa. Osaa soveltaa tuottojohtamisen (RM=Revenue Management) periaatteita liiketoiminnassa ja käyttää tuottojohtamisen työkaluja. Osaa arvioida, analysoida ja soveltaa tunnuslukuja sekä mittareita.
Oppimateriaalit
Revenue Management/tuottojohtamisen kirjallisuus ja artikkelit
Opetusmenetelmät ja ohjaus
DEMO toteutuksella ei ole lähiopetusta.
Työelämäyhteydet
DEMO opiskelijan omakohtainen työelämäkokemus.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Monivalinta etätentti laskentaosuudesta Moodlessa, arvioidaan asteikolla 1-5 ja painoarvo on 25% arvosanasta.
Excel etätehtävä laskentaosuudesta, arvioidaan asteikolla 1-5 ja painoarvo on 25% arvosanasta.
Kansainvälisyys
Kansainvälisiä esimerkkejä ja artikkeleita
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Lähiopetukseen osallistuminen tai opinnollistaminen.
Oppimistehtävät
Soveltava tuottojohtamisen tehtävä joka arvoidaan asteikolla 1-5 ja painoarvo on 50% arvosanasta.
Arviointitavat
Arvioidaan asteikolla 1 - 5