Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS008AS3A-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2024 - 30.07.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Nina Niemi
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS008AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Intro

Tämän opintojakson suorittanut osaa analysoida majoitus- ja ravintola-alan toimintaympäristöä, hyödyntää alan dataa ja tutkimustietoa. Osaa soveltaa tuottojohtamisen (RM=Revenue Management) periaatteita liiketoiminnassa ja käyttää tuottojohtamisen työkaluja. Osaa arvioida, analysoida ja soveltaa tunnuslukuja sekä mittareita.

Oppimateriaalit

Revenue Management/tuottojohtamisen kirjallisuus ja artikkelit

Opetusmenetelmät ja ohjaus

DEMO toteutuksella ei ole lähiopetusta.

Työelämäyhteydet

DEMO opiskelijan omakohtainen työelämäkokemus.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Monivalinta etätentti laskentaosuudesta Moodlessa, arvioidaan asteikolla 1-5 ja painoarvo on 25% arvosanasta.
Excel etätehtävä laskentaosuudesta, arvioidaan asteikolla 1-5 ja painoarvo on 25% arvosanasta.

Kansainvälisyys

Kansainvälisiä esimerkkejä ja artikkeleita

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Lähiopetukseen osallistuminen tai opinnollistaminen.

Oppimistehtävät

Soveltava tuottojohtamisen tehtävä joka arvoidaan asteikolla 1-5 ja painoarvo on 50% arvosanasta.

Arviointitavat

Arvioidaan asteikolla 1 - 5

Siirry alkuun