Operatiivinen suunnittelu ja johtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS007AS3A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2024 - 12.01.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.01.2024 - 17.05.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS007AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lähiopetus klo 14.00-16.45
15.tammikuu, kurssin aloitus ja tehtävien esittely
12.helmikuu, ennakointi, prosessit, konseptit
11.maaliskuu, operatiiviset tunnusluvut ja viestintä
8.huhtikuu, kehitysmenetelmänä Lean
6.toukokuu, tehtävän purku ja sparras

Intro

Tällä opintojaksolla keskitytään majoitus- ja ravintola-alan operatiiviseen suunnitteluun ja johtamiseen. Osaat johtaa tuloksellisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa, ennakoida, suunnitella ja toteuttaa liikeidean mukaista palveluliiketoimintaa. Osaat johtaa innostavasti ja vastuullisesti henkilöstöä ja operatiivista toimintaa. Ymmärrät operatiivisten tunnuslukujen merkityksen ja hyödyntämisen kannattavassa liiketoiminnassa. Osaat viestiä vaikuttavasti ja monikanavaisesti.

Oppimateriaalit

Oppimisalustan aineistot

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus ja tehtävät
Vierailuluennot
Liikeidean mukainen ennakointi ja suunnittelu
Ymmärtää tunnuslukuja ja hyödyntää niitä liiketoiminnassa.

Työelämäyhteydet

Vierailijaluennot

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Kansainvälisyys

Alan esimerkit ja materiaalit

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Work & Study ja näyttö

Oppimistehtävät

Tehtävä omalla työpaikalle/parityö
Osa 1: Analyysi; liikeidea, konsepti, operatiiviset tunnusluvut ja viestintä - nykytila
Osa 2: Kehitysehdotus

Arviointitavat

Kurssin tehtävistä opiskelija voi saada yhteensä maksimissaan 100 pistettä. Opintojakson arvosana määräytyy pisteiden perusteella seuraavasti:
90–100 pistettä 5
80–89 pistettä 4
70 - 79 pistettä 3
60 - 69 pistettä 2
50 - 59 pistettä 1

Go back to top of page