Palvelu, tuote ja laatu (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS007AS2A-3012

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2024 - 30.07.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Hanna Rinne
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS007AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opiskelija sopii näyttöraportin palautuspäivän ja näyttökeskustelun ajankohdan oman kampuksensa ohjaavan opettajan kanssa.

Haagan kampus: Hanna Rinne

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

CONTACT / CONTACT BLENDED
DEMO
WORKSTUDY

Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat

Voit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Näyttö-prosessin aloittaminen

Lähetä sähköpostia vastuuopettajalle, jossa esität perustelun sille, miksi sinun tulisi saada aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen tälle kurssille kokemuksesi perusteella. Kutsu kyseinen opettaja LinkedIn-verkostoosi.

Näytössä kirjoitat raportin, johon sisällytät opintojakson oppimistehtävät


Raportissa ja suullisessa näyttökokeessa osoitat osaamisesi liiketoiminnan palveluiden, tuotteiden ja laadun keskeisistä käsitteistä ja esittelet raporttisi.

Intro

Tällä opintojaksolla pääset syventymään majoitus- ja ravintola-alan trendeihin, konsepteihin ja liiketoimintaympäristöön. Ymmärrät palvelun, tuotteen ja laadun merkityksen liiketoiminnan kehittämisessä. Pääset pureutumaan alan ansaintaperiaatteisiin, kannattavuuslaskelmiin ja tunnuslukuin. Lisäksi kurssi avaa asiakasymmärryksen ja asiakaslähtöisyyden tärkeyden liiketoiminnassa.

Oppimateriaalit

Ei ennalta määrättyä oppimateriaalia.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia

Opiskelija näyttää aiemmin oppimansa näyttöraportissa ja -keskustelussa.

Työelämäyhteydet

Opiskelija voi hyödyntää työelämäkokemuksiaan ja -osaamistaan näyttöraportissa ja -keskustelussa.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Näyttökeskustelu sopimuksen mukaan.

Kansainvälisyys

Näyttötehtäviin sisältyy hotelli- ja ravintola-alan kuvaamista myös kansainvälisestä näkökulmasta.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Demo toteutus on valinnainen oppimistapa lähi-, online-, blended- ja virtuaalitoteutuksille.
Tällä toteutuksella ei ole opetusta

Oppimistehtävät

Näyttö-prosessin aloittaminen

Lähetä sähköpostia vastuuopettajalle (Haagassa Hanna Rinne), jossa esität perustelun sille, miksi sinun tulisi saada aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen tälle kurssille kokemuksesi perusteella. Kutsu kyseinen opettaja LinkedIn-verkostoosi.

Näytössä kirjoitat raportin, johon sisällytät opintojakson oppimistehtävät


Raportissa ja suullisessa näyttökokeessa osoitat osaamisesi liiketoiminnan palveluiden, tuotteiden ja laadun keskeisistä käsitteistä ja esittelet raporttisi.

Lisätietoa DEMO-toteutuksen Moodlessa.

Arviointitavat

Arviointikriteeri - arvosana 1
Tunnistaa majoitus- ja ravintolayrityksen liiketoimintamalleja. Ymmärtää kannattavuuden ja asiakaslähtöisyyden merkityksen majoitus- ja ravintola-alalla. Tunnistaa erilaisia ansaintaperiaatteita liiketoiminnan suunnittelussa, kehityksessä ja toteutuksessa.

Arviointikriteeri - arvosana 3
Ymmärtää majoitus- ja ravintolayrityksen liiketoimintamalleja, sekä kannattavuuden ja asiakaslähtöisyyden merkityksen majoitus -ja ravintola-alalla. Osaa vertailla erilaisia ansaintaperiaatteita liiketoiminnan suunnittelussa, kehityksessä ja toteutuksessa.

Arviointikriteeri - arvosana 5
Ymmärtää ja analysoi majoitus- ja ravintolayrityksen liiketoimintamalleja. Osaa kehittää kannattavia ja asiakaslähtöisiä tuotteita. Ymmärtää, analysoi ja osaa perustella erilaisia ansaintaperiaatteita liiketoiminnan suunnittelussa, kehityksessä ja toteutuksessa.

Go back to top of page