Majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristö (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS006AS2A-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2025 - 10.01.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
13.01.2025 - 16.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Sirpa Turunen
Anna-Liisa Aarti
Ryhmät
REB2HA2
Restonomi, monimuoto, 2.lukukausi, Haaga, ryhmä 2
BLENDED
Monimuotototeutus
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS006AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Intro

Tällä kurssilla perehdytään majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristöön (toimijat, liikeideat ja tunnusluvut). Tutustutaan majoitus- ja ravintola-alan käsitteistöön, tilastoihin ja alan lainalaisuuksiin. Opit oikein resurssoidun työvuorolistan tekemisen, josta on paljon hyötyä tulevaisuudessa. Kurssi paneutuu myös vastuullisuuteen, sekä palvelutarjonnan ja toimintamallien merkitykseen.

Siirry alkuun