Ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: HOS005AS3A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 30.07.2026
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lähiopetusta kerran viikossa. Tarkka aikataulu löytyy Moodlesta.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
CONTACT / CONTACT BLENDED
DEMO
Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat
Voit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Näyttötehtävä koostuu laskentatehtävistä ja esseestä.
Intro
Tällä opintojaksolla pääset perehtymään tuottojohtamiseen markkinoinnin, johtamisen ja laskentatoimen näkökulmista. Opit analysoimaan ravintolan toimintaa monipuolisesti ja myös arvioimaan eri tapoja vaikuttaa yrityksen liikevaihtoon ja erityisesti kannattavuuteen erilaissa markkinatilanteissa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
.Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Näyttö: Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi näyttö –menettelystä.
Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Arviointitavat
Arviointiasteikko 0-5
Kurssin tenteistä ja tehtävistä on saatavilla yhteensä max 100 pistettä.
Arviointiasteikko yhteispisteille:
40 - 54 = 1
55 - 66 = 2
67 - 78 = 3
79 - 90 = 4
91 - 100 = 5