Ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS005AS3A-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2024 - 30.07.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Maija Niemelä
Pekka Heikkilä
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS005AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lähiopetusta kerran viikossa. Tarkka aikataulu löytyy Moodlesta.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Kontaktiopetus sisältää harjoituksia, ryhtätöitä ja tentit. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset perehtymään tuottojohtamiseen markkinoinnin, johtamisen ja laskentatoimen näkökulmista. Opit analysoimaan ravintolan toimintaa monipuolisesti ja myös arvioimaan eri tapoja vaikuttaa yrityksen liikevaihtoon ja erityisesti kannattavuuteen erilaissa markkinatilanteissa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

.Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Näyttö: Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi näyttö –menettelystä.

Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.

Arviointitavat

Arviointiasteikko 0-5

Kurssin tenteistä ja tehtävistä on saatavilla yhteensä max 100 pistettä.
Arviointiasteikko yhteispisteille:
40 - 54 = 1
55 - 66 = 2
67 - 78 = 3
79 - 90 = 4
91 - 100 = 5

Siirry alkuun