Ravintolan tuotevalikoima (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS005AS2A-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.10.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
18.08.2025 - 30.07.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Jouko Mykkänen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS005AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Kontaktiopetus sisältää harjoituksia, ryhmätöitä sekä aistinvaraista arviointia. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset maistelemaan systemaattisesti sekä ruokia että juomia. Maistelun avulla voit arvioida tuotteiden laatua ja siihen vaikuttavia tekijöitä, esimerkiksi raaka-aineiden ja tuotantotapojen vaikutuksia laatuun, tyyliin ja hintaan. Näin osaat selittää tuotteiden arvon asiakkaille. Pääset perehtymään keittiötoimintojen perusteisiin. Perehdyt myös keskeisten ruoka- ja juomakulttuuri-ilmiöiden (esimerkiksi klassinen gastronomia, etniset keittiöt, juomatrendit) vaikutukseen tuotevalikoimaan. Saat tästä opintojaksosta hyvän pohjan ravintolan toiminnan suunnitteluun ja markkinointiin.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia

Siirry alkuun