Ravintolan tuotevalikoima (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS005AS2A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.06.2023 - 20.10.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.10.2023 - 15.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Jouko Mykkänen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
RE3HAHOSR
Restonomi, päivä, 3.lukukausi, Haaga, ravintola-suuntautuminen
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS005AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Kontaktiopetus sisältää harjoituksia, ryhmätöitä sekä aistinvaraista arviointia. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset maistelemaan systemaattisesti sekä ruokia että juomia. Maistelun avulla voit arvioida tuotteiden laatua ja siihen vaikuttavia tekijöitä, esimerkiksi raaka-aineiden ja tuotantotapojen vaikutuksia laatuun, tyyliin ja hintaan. Näin osaat selittää tuotteiden arvon asiakkaille. Pääset perehtymään keittiötoimintojen perusteisiin. Perehdyt myös keskeisten ruoka- ja juomakulttuuri-ilmiöiden (esimerkiksi klassinen gastronomia, etniset keittiöt, juomatrendit) vaikutukseen tuotevalikoimaan. Saat tästä opintojaksosta hyvän pohjan ravintolan toiminnan suunnitteluun ja markkinointiin.

Siirry alkuun