Ravintola-alan liiketoimintaympäristö (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS004AS2A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.06.2023 - 20.10.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.10.2023 - 15.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Maija Niemelä
Outi Rekola
Janne Jokinen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS004AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Periodi 2 (2023)
Toteutus sisältää lähiopetustunnit periodissa 2 (2023)
Tunnit ovat maanantaina ja keskiviikkona kello 8-10.45

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Kontaktiopetus sisältää harjoituksia, ryhtätöitä ja tentit. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla tulet perehtymään ravintolan liikkeenjohdon monipuoliseen ja mielenkiintoiseen esihenkilötyöhön. Opintojaksolla syvennät osaamistasi vastuullisella ja jatkuvasti kansainvälistyvällä sekä voimakkaasti kehittyvällä ravintola-alalla. Opintojakso avaa sinulle mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Opintojaksolla opit ravintolan liiketoiminnan palveluidenprosessin kehittämistyön mahdollisuuksia esihenkilötyön näkökulmasta.

Oppimateriaalit

Oppimateriaali esitellään Moodle-alustalla toteutuksen alussa. Myös vierailijoiden luennot tai vierailut sisältyvät oppimateriaaliin.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Toteutus sisältää lähiopiskelua, itsenäistä opiskelua. Lisäksi hyödynnämme opetuksessa vierailijaluentoja tai vierailuja, joiden sisältö kuuluu opetuksen arvoitavaan materiaaliin.

Työelämäyhteydet

Tämä toteutus on vahvasti linkitetty ravintola-alan elinkeinoon sekä lakisääteisiin käytänteisiin.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Toteutuksessa on tentti, jonka ajankohta on periodin lopussa viikolla 7 tai 8. Uusintatentin päivämäärä tarkentuu toteutuksen alussa.

Kansainvälisyys

Ravintola-alan kansainvälisyyden tarkkailu ja globaalit trendit.

Oppimistehtävät

Itsenäisiä tehtäviä sekä ryhmätehtäviä. Tentti.

Arviointitavat

osaamistavoitteiden saavuttaminen arvioidaan erilaisten oppimistehtävien, tenttien ja muiden näyttöjen avulla. Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää, että opiskelija osoittaa hallitsevansa opintojaksokuvauksessa vaaditut osaamiset.
Samansisältöisen osaamisen voi osoittaa vain kerran.
Suoritus arvioidaan käyttäen asteikkoa
• kiitettävä (5)
• erittäin hyvä (4)
• hyvä (3)
• tyydyttävä (2)
• välttävä (1)
• hylätty (0).

Go back to top of page