Ammattikeittiön esihenkilötyö (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS003RR1A-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.12.2025 - 15.05.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
Ajoitus
12.01.2026 - 31.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Ville Parkkinen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS003RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opintojakso toteutetaan periodilla 1 2024.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Ammattikeittiön esihenkilötyö -opintojaksolla käsitellään esihenkilötyön näkökulmasta tärkeitä lainsäädännöllisiä teemoja sekä käytännön vastuita ja velvollisuuksia.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa. Juridiikan oppimateriaaleista mikä tahansa oikeuden perusteos soveltuu opintojakson materiaaliksi.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Tutustu opintojaksoon ja mikäli tuntuu siltä, että osaat jo valmiiksi, eli haluat suorittaa opintojakson näyttönä, ota yhteyttä opintojakson opettajiin.

Arviointitavat

Jurdiikan osiosta: toteutuksella ei ole tenttiä, vaan se suoritetaan tekemällä 3-4 oppimistehtävää, jotka kaikki tulee palauttaa hyväksytysti, jotta opintojakson voi läpäistä. Oppimistehtävät arvioidaan asteikolla 1-5 ja niiden palautuspäivistä sovitaan ensimmäisellä kerralla. Koska toteutuksella ei ole tenttiä, siinä ei ole uusinnan tai arvosanan korotusmahdollisuutta. Opintojakson läpäistääkseen jokainen oppimistehtävä tulee olla hyväksytysti suoritettu.

Go back to top of page