Ammattikeittiön esihenkilötyö (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS003RR1A-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.12.2025 - 15.05.2026
- Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 31.05.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Opintojakso toteutetaan periodilla 1 2024.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Ammattikeittiön esihenkilötyö -opintojaksolla käsitellään esihenkilötyön näkökulmasta tärkeitä lainsäädännöllisiä teemoja sekä käytännön vastuita ja velvollisuuksia.
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa. Juridiikan oppimateriaaleista mikä tahansa oikeuden perusteos soveltuu opintojakson materiaaliksi.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Tutustu opintojaksoon ja mikäli tuntuu siltä, että osaat jo valmiiksi, eli haluat suorittaa opintojakson näyttönä, ota yhteyttä opintojakson opettajiin.
Arviointitavat
Jurdiikan osiosta: toteutuksella ei ole tenttiä, vaan se suoritetaan tekemällä 3-4 oppimistehtävää, jotka kaikki tulee palauttaa hyväksytysti, jotta opintojakson voi läpäistä. Oppimistehtävät arvioidaan asteikolla 1-5 ja niiden palautuspäivistä sovitaan ensimmäisellä kerralla. Koska toteutuksella ei ole tenttiä, siinä ei ole uusinnan tai arvosanan korotusmahdollisuutta. Opintojakson läpäistääkseen jokainen oppimistehtävä tulee olla hyväksytysti suoritettu.