Ammattikeittiön esihenkilötyö (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS003RR1A-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.08.2025 - 28.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
Ajoitus
01.08.2025 - 31.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Ville Parkkinen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS003RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan elokuussa

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Ammattikeittiön esihenkilötyö -opintojaksolla käsitellään esihenkilötyön näkökulmasta tärkeitä lainsäädännöllisiä teemoja sekä käytännön vastuita ja velvollisuuksia.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.

Arviointitavat

Opintojakso suoritetaan näyttötehtävänä, joka pitää sisällään raportin sekä esitelmän raportin tiivistelmästä.

Go back to top of page