Ammattikeittiön esihenkilötyö (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS003RR1A-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.08.2025 - 28.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
Ajoitus
01.08.2025 - 31.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Ville Parkkinen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS003RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan elokuussa

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Ammattikeittiön esihenkilötyö -opintojaksolla käsitellään esihenkilötyön näkökulmasta tärkeitä lainsäädännöllisiä teemoja sekä käytännön vastuita ja velvollisuuksia.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.

Arviointitavat

Opintojakso suoritetaan näyttötehtävänä, joka pitää sisällään raportin sekä esitelmän raportin tiivistelmästä.

Siirry alkuun