Ruokakulttuuri (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS002RR1A-3011

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.08.2025 - 17.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
Ajoitus
20.10.2025 - 12.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Ville Parkkinen
Jari Karjalainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS002RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Aikataulu löytyy Moodlesta

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

CONTACT / CONTACT BLENDED
DEMO
WORKSTUDY

Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat

Voit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Ruokakulttuuri-opintojaksolla pääset tutustumaan suomalaisen ja kansainvälisen ruokakulttuurin kehitykseen. Ruoan tulevaisuutta pohditaan ruokakäyttäytymisen ja trendien näkökulmasta. Ruokakulttuurin rinnalla kulkevat myös vieraanvaraisuus ja palveluosaaminen käytännössä.

Oppimateriaalit

oppimateriaali on tallennettu Moodleen

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian AMK-tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu erityisesti restonomi tutkinnon opiskelijoille

Työelämäyhteydet

toteutus sisältää yritysesimerkkejä ja benchmerkkausta

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

tentin ajankohta ilmoitetaan opintojakson alussa.
uusinta tentti Examissa

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Mikäli hallitset opintojaksolla läpikäytävät asiakokonaisuudet, ole yhteydessä opettajaan näyttötehtävn osalta.

Oppimistehtävät

Oppimispäiväkirjat (3), yksilötehtävä - 3x10 p. (4/10)
Maakuntien perinneruoat, paritehtävä - yht. 20 p. (8/20)
Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat, ryhmätehtävä - yht. 25p (10/25)
Jouluruoka palvelukokonaisuus, ryhmätehtävä - 25 p. (10/25)
Ravintolamuseo vierailu (hyväksytty/hylätty)

Arviointitavat

Pisterajat koko opintojaksolle

40–59 pistettä: arvosana 1

60–69 pistettä: arvosana 2

70–79 pistetä: arvosana 3

80–89 pistettä: arvosana 4

90–100 pistettä: arvosana 5

Go back to top of page