Ruokakulttuuri (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS002RR1A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
08.01.2024 - 12.01.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.01.2024 - 17.05.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Tiina Yrjölä
Jari Karjalainen
Ryhmät
RRB1HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
WORKSTUDY
Work&Study -toteutus
Opintojakso
HOS002RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Haagan kampus
tiistai 6.2.2024 klo 14-17
tiistai 23.4.2024 klo 14-17
tiistai 14.5.2024 klo 14-17

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

CONTACT / CONTACT BLENDED
DEMO
WORKSTUDY

Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat

Voit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Ruokakulttuuri-opintojaksolla pääset tutustumaan suomalaisen ja kansainvälisen ruokakulttuurin kehitykseen. Ruoan tulevaisuutta pohditaan ruokakäyttäytymisen ja trendien näkökulmasta. Ruokakulttuurin rinnalla kulkevat myös vieraanvaraisuus ja palveluosaaminen käytännössä.

Oppimateriaalit

Oppimateriaali ja soveltuva kirjallisuus ilmoitettu Moodlessa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä kyseinen toteutus on suunnattu Ruokatuotannon restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei ole tenttiä.

Oppimistehtävät

Opintojaksolla on 4 pakollista tehtävää, joista kaikki on läpäistävä.

1. Oppimispäiväkirjat (3 kpl) - 3x10 p. yht. 30 p. (läpäisyyn väh. 4/10 /opk)
2. Maakuntien perinneruoat - raportti + esitys - 20p (läpäisyyn väh. 8/20)
3. Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat - esitys 25 p. (läpäisyyn väh. 10/25)
4. Palvelukokonaisuus - 25 p. - raportti (läpäisyyn väh. 10/25)

Go back to top of page