Ruokakulttuuri (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS002RR1A-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
09.01.2023 - 24.03.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.03.2023 - 30.08.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Jari Karjalainen
Ryhmät
RRB1HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
WORKSTUDY
Work&Study -toteutus
Opintojakso
HOS002RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ke 10.5.2023 klo 11.00–13.45 Hybridi G316

Ti 23.5.2023 klo 13.00–16.00 Online

Ti 15.8.2023 klo 11.00–14.00 Näyttötilaisuus Haagassa, luokkatila tarkentuu lähempänä

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

CONTACT / CONTACT BLENDED
DEMO
WORKSTUDY

Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat

Voit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Ruokakulttuuri-opintojaksolla pääset tutustumaan suomalaisen ja kansainvälisen ruokakulttuurin kehitykseen. Ruoan tulevaisuutta pohditaan ruokakäyttäytymisen ja trendien näkökulmasta. Ruokakulttuurin rinnalla kulkevat myös vieraanvaraisuus ja palveluosaaminen käytännössä.

Oppimateriaalit

Oppimateriaali ja soveltuva kirjallisuus ilmoitettu Moodlessa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä opintojakso kuuluu ruokatuotannon johtaminen -koulutuksen tutkinnon avainosaamisiin.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei ole tenttiä.

Oppimistehtävät

Opintojaksolla on 4 pakollista tehtävää, joista kaikki on läpäistävä.

1. Oppimispäiväkirjat (3 kpl) - 3x10 p. yht. 30 p. (läpäisyyn väh. 4/10 /opk)
2. Maakuntien perinneruoat - raportti + esitys - 20p (läpäisyyn väh. 8/20)
3. Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat - esitys 25 p. (läpäisyyn väh. 10/25)
4. Palvelukokonaisuus - 25 p. - raportti (läpäisyyn väh. 10/25)

Siirry alkuun