Ruokakulttuuri (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS002RR1A-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 09.01.2023 - 24.03.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 27.03.2023 - 30.08.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
RRB1HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
WORKSTUDYWork&Study -toteutus
- Opintojakso
- HOS002RR1A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Ke 10.5.2023 klo 11.00–13.45 Hybridi G316
Ti 23.5.2023 klo 13.00–16.00 Online
Ti 15.8.2023 klo 11.00–14.00 Näyttötilaisuus Haagassa, luokkatila tarkentuu lähempänä
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
CONTACT / CONTACT BLENDED
DEMO
WORKSTUDY
Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat
Voit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Ruokakulttuuri-opintojaksolla pääset tutustumaan suomalaisen ja kansainvälisen ruokakulttuurin kehitykseen. Ruoan tulevaisuutta pohditaan ruokakäyttäytymisen ja trendien näkökulmasta. Ruokakulttuurin rinnalla kulkevat myös vieraanvaraisuus ja palveluosaaminen käytännössä.
Oppimateriaalit
Oppimateriaali ja soveltuva kirjallisuus ilmoitettu Moodlessa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä opintojakso kuuluu ruokatuotannon johtaminen -koulutuksen tutkinnon avainosaamisiin.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Oppimistehtävät
Opintojaksolla on 4 pakollista tehtävää, joista kaikki on läpäistävä.
1. Oppimispäiväkirjat (3 kpl) - 3x10 p. yht. 30 p. (läpäisyyn väh. 4/10 /opk)
2. Maakuntien perinneruoat - raportti + esitys - 20p (läpäisyyn väh. 8/20)
3. Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat - esitys 25 p. (läpäisyyn väh. 10/25)
4. Palvelukokonaisuus - 25 p. - raportti (läpäisyyn väh. 10/25)