Majoitusliiketoiminnan tuottojohtaminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS002AS3A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 30.07.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Intro
Tiedolla johtaminen, majoituskapasiteetin tehokas tuottojohtaminen ja myynti on kannattavuuden ja kilpailuedun kulmakiviä. Opit ymmärtämään tuottojohtamisen merkitystä liiketoiminnassa ja pääset käytännössä tutustumaan työkaluihin ja menetelmiin. Tietämys ja ymmärrys tuottojohtamisesta on ammatillinen voimavara.
Oppimateriaalit
Tuottojohtamiseen liittyvät artikkelit ja kirjallisuus.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
DEMOssa opiskelija ei osallistu lähiopetukseen.
Työelämäyhteydet
Opiskelijan omakohtainen kokemus.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Näyttö: Tentti 50% arvosanasta
Kansainvälisyys
Kotimainen ja kansainvälinen hotellien toimintaympäristö.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Näyttö: Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi näyttö –menettelystä.
Opinnollistaminen (Work & Study): Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Oppimistehtävät
Näyttötehtävä, tuottojohtamisen raportti 50% arvosanasta.
Arviointitavat
Arviointi 1-5