Majoitusliiketoiminnan tuottojohtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS002AS3A-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2024 - 30.07.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Nina Niemi
Thomas Kingelin
Pekka Heikkilä
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS002AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Intro

Tiedolla johtaminen, majoituskapasiteetin tehokas tuottojohtaminen ja myynti on kannattavuuden ja kilpailuedun kulmakiviä. Opit ymmärtämään tuottojohtamisen merkitystä liiketoiminnassa ja pääset käytännössä tutustumaan työkaluihin ja menetelmiin. Tietämys ja ymmärrys tuottojohtamisesta on ammatillinen voimavara.

Oppimateriaalit

Tuottojohtamiseen liittyvät artikkelit ja kirjallisuus.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

DEMOssa opiskelija ei osallistu lähiopetukseen.

Työelämäyhteydet

Opiskelijan omakohtainen kokemus.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Näyttö: Tentti 50% arvosanasta

Kansainvälisyys

Kotimainen ja kansainvälinen hotellien toimintaympäristö.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Näyttö: Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi näyttö –menettelystä.

Opinnollistaminen (Work & Study): Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.

Oppimistehtävät

Näyttötehtävä, tuottojohtamisen raportti 50% arvosanasta.

Arviointitavat

Arviointi 1-5

Siirry alkuun