Majoitusliiketoiminnan tuottojohtaminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS002AS3A-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.06.2025 - 15.08.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 12.12.2025
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Periodi 1 ja 2.
Tarkemmat ajat ovat lukujärjestyksessä.
Intro
Tiedolla johtaminen, majoituskapasiteetin tehokas tuottojohtaminen ja myynti on kannattavuuden ja kilpailuedun kulmakiviä. Opit ymmärtämään tuottojohtamisen merkitystä liiketoiminnassa ja pääset käytännössä tutustumaan työkaluihin ja menetelmiin. Tietämys ja ymmärrys tuottojohtamisesta on ammatillinen voimavara.
Oppimateriaalit
Moodlessa julkaistava materiaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus Haagan kampuksella.
Yksilösuorituksia ja ryhmätyö.
Tentti.
Työelämäyhteydet
Kotimainen ja kansainvälinen hotellien toimintaympäristö.
Mahdollinen vierailu tai vierailija, aiheena tuottojohtaminen.
Kansainvälisyys
Kotimainen ja kansainvälinen hotellien toimintaympäristö.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Näyttö: Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, niin ota yhteys Osoon tai opintojakson vastuuopettajaan.
Opinnollistaminen (Work & Study): Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Oppimistehtävät
Yrityspeli ryhmätyönä
Yksilötehtäviä.
Tentti ja monivalinta etätehtävä laskentaosuudesta
Arviointitavat
Arviointi 1-5
Opintojaksojen contact-, online ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.