German for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 1 (3 cr)
Code: GER1HA001-3010
Basic information of implementation
- Enrollment
- 03.01.2022 - 14.01.2022
- Enrolment for the implementation has ended.
- Timing
- 17.01.2022 - 18.03.2022
- Implementation has ended.
- ECTS Credits
- 3 cr
- Campus
- Haaga Campus
- Teaching languages
- Finnish
- English
- Seats
- 15 - 40
- Degree programmes
- HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
- Teachers
- Sirpa Kajarinne
- Groups
-
BLENDEDBlended implementation
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
- Course
- GER1HA001
Evaluation scale
H-5
Schedule
Ks. Lukkarikone
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Oppimistavat
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Materials
Arja Blanco - Pauli Kudel. Freut mich 1. Otava.
Teaching methods and instruction
1) Lähiopetus
tai
2) Täysin itsenäinen suoritus
Working life connections
Opintojaksolla harjoitetaan arkikielen lisäksi opiskelu- ja työelämään liittyvää saksan kielen sanastoa.
Exam dates and re-exam possibilities
Tentti on viimeisellä lähiopetuskerralla. Uusintatentit Haaga-Helian uusintatenttipäivinä, ks. ilmoittautumisohjeet MyNetissä.
Internationality
Suositellaan suoritettavan ennen Erasmus-vaihtoon osallistumista saksankielisessä maassa.
Completion alternatives
1) Lähiopetus
tai
2) Täysin isenäinen suoritus
Lähiopetustunneilla teemme aiheeseen liittyviä harjoituksia paljon suullisesti. Itsenäiseen työskentelyyn kuuluu kotitehtävien sekä oppimistehtävien tekeminen. Itsenäisen työskentelyn tueksi on tarjolla digitaalisia sovelluksia.
Learning assignments
Ilmoitetaan Moodlessa.
Assessment methods
Tuntityöskentely
Itsenäiset tehtävät
Tentti