Ravintolaranska (3op)
Toteutuksen tunnus: FRE1RR001-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2019 - 18.01.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 14.01.2019 - 15.03.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 42
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Marjaana Mäkelä
- Opintojakso
- FRE1RR001
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Oppimistehtävä(t)
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen).
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi. Ahot-suoritus on mahdollinen ja se suunnitellaan opiskelijakohtaisesti.
Oppimateriaalit
Opettajan laatima ja kokoama materiaali.
Kansainvälisyys
Hyödynnetään autenttista ranskankielistä materiaalia. Kannustetaan opiskelijoita hakeutumaan vaihtoon ja/tai harjoitteluun ranskankielsiin maihin.