Ravintolaranska (3op)

Toteutuksen tunnus: FRE1RR001-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2019 - 18.01.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
14.01.2019 - 15.03.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 42
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Marjaana Mäkelä
Opintojakso
FRE1RR001

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Oppimistehtävä(t)
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen).

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi. Ahot-suoritus on mahdollinen ja se suunnitellaan opiskelijakohtaisesti.

Oppimateriaalit

Opettajan laatima ja kokoama materiaali.

Kansainvälisyys

Hyödynnetään autenttista ranskankielistä materiaalia. Kannustetaan opiskelijoita hakeutumaan vaihtoon ja/tai harjoitteluun ranskankielsiin maihin.

Go back to top of page